Ticketportaal

Hey Feestbeest!

Welkom op het Ticketportaal! Dit is de plek waar jouw avond uit begint.

We hebben de aankoop van tickets zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt, zodat jij in no-time beschikt over een entreebewijs van het evenement wat jij niet mag missen.

Hieronder staat een overzicht van de beschikbare tickets. Maak jouw keuze, kies het aantal tickets, vul je gegevens in en betaal met iDeal.

Nog voordat je met je ogen kan knipperen heb je een bevestiging in je mailbox. De link waar je de tickets kan downloaden staat ook in deze mail. Download ze gelijk even naar je telefoon, zodat je dit niet op het allerlaatste moment nog hoeft te doen. De tickets zijn te scannen vanaf je telefoon. Printen is dus niet nodig!

Tickets

Foute-Carnavals-Muziek-Bingo

Pampus knalt op 13 februari vanaf 20.30 uur je kamer/keet in met dit keer de FOUTE-CARNAVALS-MUZIEK-BINGO! Op deze website koop je één of meerdere sets bingokaarten, de échte kaarten ontvang je enkele uren voor aanvang. Wij draaien willekeurig de foute carnavals nummers. Jij appt bij ‘BINGO’ een foto van jouw bingokaart. Hopelijk voor jou geen foute bingo! Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen! Set 1 / € 10,- / voor beide ronden elk een bingokaart Set 2 / € 15,- / voor beide ronden elk 2 bingokaarten Set 3 / € 20,- / voor beide ronden elk 3 bingokaarten Set 4 / € 25,- / voor beide ronden elk 4 bingokaarten Datum: Zaterdagavond 13 februari 2021 Tijdstip: 20.30 uur ! Bingokaarten kunnen worden gekocht TOT zaterdag 13 februari 10.00 uur. ! Als je meer dan 4 sets wil dan kan dat, maar dan ontvang je geen staffelkorting meer vanaf de 5e set. ! Bingokaarten ontvangt je per mail op zaterdag 13 februari 2021. Zorg ervoor dat je het juiste e-mailadres opgeeft. ! Bij het kopen van de kaarten ga je ermee akkoord dat je voor alleen deze avond met één telefoonnummer per gekochte set in een WhatsApp-groep wordt toegevoegd.

Opties selecteren 10,0025,00 incl. btw

Bestel meerdere tickets tegelijk.

Onafhankelijk van het aantal bestelde tickets betaald u maar 1 keer de transactiekosten van € 0,36.

Download direct uw ticket(s).

Uw ticket(s) worden niet als bijlage meegestuurd in de bevestiging-mail. U dient deze zelf nog zelf vanaf onze server te downloaden. Download direct na aankoop uw ticket(s) en sla deze op op uw computer en/of smartphone. Verwijder vervolgens pas de e-mail met downloadlink na afloop van het evenement. Op die manier bent u er zeker van dat u op de dag van het evenement niet voor verrassingen komt te staan.

Bespaar het milieu.

In deze digitale tijd is het niet meer nodig om uw ticket(s) uit te printen. Vanaf een smartphone kunnen we de QR-code prima scannen. Mocht u niet in het bezit zijn van een smartphone, of deze niet mee willen nemen naar het evenement, dan kunt u uw ticket(s) natuurlijk altijd uitgeprint meenemen.

Vragen, opmerkingen of gewoon een lief berichtje…