Ticketportaal

Hey Feestbeest!

Welkom op het Ticketportaal! Dit is de plek waar jouw avond uit begint.

We hebben de aankoop van tickets zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt, zodat jij in no-time beschikt over een entreebewijs van het evenement wat jij niet mag missen.

Hieronder staat een overzicht van de beschikbare tickets. Maak jouw keuze, kies het aantal tickets, vul je gegevens in en betaal met iDeal.

Nog voordat je met je ogen kan knipperen heb je een bevestiging in je mailbox. De link waar je de tickets kan downloaden staat ook in deze mail. Download ze gelijk even naar je telefoon, zodat je dit niet op het allerlaatste moment nog hoeft te doen. De tickets zijn te scannen vanaf je telefoon. Printen is dus niet nodig!

Tickets

Bestel meerdere tickets tegelijk.

Onafhankelijk van het aantal bestelde tickets betaald u maar 1 keer de transactiekosten van € 0,36.

Download direct uw ticket(s).

Uw ticket(s) worden niet als bijlage meegestuurd in de bevestiging-mail. U dient deze zelf nog zelf vanaf onze server te downloaden. Download direct na aankoop uw ticket(s) en sla deze op op uw computer en/of smartphone. Verwijder vervolgens pas de e-mail met downloadlink na afloop van het evenement. Op die manier bent u er zeker van dat u op de dag van het evenement niet voor verrassingen komt te staan.

Bespaar het milieu.

In deze digitale tijd is het niet meer nodig om uw ticket(s) uit te printen. Vanaf een smartphone kunnen we de QR-code prima scannen. Mocht u niet in het bezit zijn van een smartphone, of deze niet mee willen nemen naar het evenement, dan kunt u uw ticket(s) natuurlijk altijd uitgeprint meenemen.

Vragen, opmerkingen of gewoon een lief berichtje…