SNEL . EENVOUDIG . TICKETS

Koop direct bij Stichting Pampus jouw tickets voor de leukste events.

Pampus Ticketportaal

1 Naam

Keek jij er al tegenop om alle namen van je vrienden te moeten vermelden bij de aanschaf van jouw e-tickets? Dat is nergens meer voor nodig. We vragen voortaan namelijk alleen nog maar de naam, achternaam en het e-mailadres van de koper. Met deze gegevens kunnen we altijd je e-tickets weer terugvinden. Wees er dan ook zeker van dat deze gegevens (en vooral het e-mailadres) goed zijn ingevuld.

Printen niet nodig

Wanneer je tickets hebt besteld via het Ticketportaal, is het niet nodig je tickets uit te printen. Je kunt ze digitaal meenemen op je smartphone en laten scannen bij de entree. Zorg er wel voor dat je het ticket al hebt gedownload naar je telefoon, je deze inzoomt op de QR-code en de helderheid van het beeldscherm op 100% hebt. Op deze manier help jij een handje mee aan een goede doorstroming bij binnenkomst. Uiteraard mag je je ticket ook gewoon uitprinten en meenemen.

Vragen?

Hoewel wij denken het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt te hebben, hoeft dat niet te betekenen dat dat daadwerkelijk ook zo is. Wij helpen je daarom graag. Rechtsonder in beeld vind je een chatbox, waar je direct met ons kunt chatten. Is er niemand aanwezig op de chatbox, stuur ons dan een mail. Wij doen ons uiterste best om jouw vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.

Evenementen

Koop direct je tickets, veilig en snel...
Goldrush

Goldrush

Goldrush Op zondag 26 augustus zal tijdens het Music & Friends Festival ter ere van het 50 jarig bestaan van...

Kofferbakverkoop

  Kofferbakverkoop Tijdens het Music & Friends Festival ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Stichting Pampus zal er...

Music & Friends Festival

Music & Friends Festival – 50 jaar Stichting Pampus Meet your friends bij de Music & Friends festival! Fantastische gevarieerde...

en tot slot vertellen we graag wat..

Over ons

We leven inmiddels in een digitaal tijdperk, waar het online aankopen van evenementen-tickets een gewoonte is geworden. Waar wij altijd onze evenementen-tickets fysiek verkochten bij een aantal voorverkoopadressen in de gemeente Voorst, zullen deze tickets vanaf heden ook online te verkrijgen zijn. Dit maakt het voor zowel de bezoeker als ons een stuk gemakkelijker en overzichtelijker.

In tegenstelling tot veel festivals en evenementen verkopen wij onze tickets niet via een derde ticketpartij, maar houden we alles in eigen beheer. Dit betekent dus ook dat de kosten voor deze service zo laag mogelijk zijn, omdat wij niet hoeven te verdienen aan deze verkoopservice.

Ongeacht het aantal tickets dat je koopt, betaal je onder aan de streep € 0,36 transactiekosten. Dit zijn simpelweg de kosten die wij moeten maken om jouw betaling te ontvangen. Niets meer, niet minder…