Beschikbare tickets

Hieronder staat een overzicht van de beschikbare tickets. Maak jouw keuze, kies het aantal tickets, vul je gegevens in en betaal met iDeal.

Tips

TIP: Bestel meerdere tickets tegelijk.

Omdat Stichting Pampus voor elke transactie € 0,36 moet betalen aan haar CPSP, is zij genoodzaakt om deze kosten door te berekenen aan haar bezoekers. Het betreft hier echter een bedrag per order en niet per ticket. Kortom, hoe meer tickets u besteld, des te lager het transactiebedrag per ticket dus is.

TIP: Download direct na aankoop uw ticket(s) en verwijder de mail niet.

Uw ticket(s) worden niet als bijlage meegestuurd in de bevestiging-mail. U dient deze zelf nog zelf vanaf onze server te downloaden. Download direct na aankoop uw ticket(s) en sla deze op op uw computer en/of smartphone. Verwijder vervolgens pas de e-mail met downloadlink na afloop van het evenement. Op die manier bent u er zeker van dat u op de dag van het evenement niet voor verrassingen komt te staan.

TIP: Sla uw ticket(s) op op uw smartphone en bespaar het milieu.

In deze digitale tijd is het niet meer nodig om uw ticket(s) uit te printen. Vanaf een smartphone kunnen we de QR-code prima scannen. Mocht u niet in het bezit zijn van een smartphone, of deze niet mee willen nemen naar het evenement, dan kunt u uw ticket(s) natuurlijk altijd uitgeprint meenemen.

Al onze gegevens op een rijtje…

Contactgegevens

Locatie:
Knibbelallee 3
7384 AN Posterenk

Correspondentie:
Postbus 132
7390 AC Twello

E. info@pampus.org
T. 0571-261999

KVK: 41038185
BTW: NL006483355B01

Vragen, klachten of opmerkingen?

Stuur ons een bericht